Bug.

This topic contains 15 replies, has 2 voices, and was last updated by  Ziggy 7 years, 6 months ago.

Viewing 16 posts - 1 through 16 (of 16 total)
  • Author
    Posts
  • #2648

    Taiphoz
    Participant

    When I compile to Flash I get this…

    TRANS FAILED: Invalid character in flash filename: graphics/font/nAch_16.1.png.

    Any idea’s ? is it the extra .? my font seems to output to three files. nAch_16.1.png,.2 and .3

    Is there a way to prevent this ? or is there some other problem here.

    #3557

    Ziggy
    Keymaster

    This was fixed a lot of time ago. You should render the bitmapfont using the latest editor version. To get latest editor version go here: http://www.jungleide.com/?page_id=175 (see the list of available downloads, the last one is latest version of the Fontmachine Editor)

    You’ll have to provide your valid license number as the username, and your current username as the password (I know this authentication is weird but too late to change it now…)

    #3558

    Taiphoz
    Participant

    Just downloaded the latest client..

    Building…
    TRANS FAILED: Invalid character in flash filename: graphics/font/nAch14.1.png.
    Abnormal program termination. Exit code: -1

    Still the same issue, is it the module I need to update ? where is that’s download link I forget.

    #3540

    Taiphoz
    Participant

    just to be clear, running version FontMachine 11.7.12.0

    #3559

    Taiphoz
    Participant

    and just made sure I had the latest module. still same error.

    #3560

    Ziggy
    Keymaster

    But the font you’re trying to use was created with an older version of the Editor. Current version does not use this filename structures: nAch14.1.png It would use nArch14_1.png instead as flash was not compatble with filenames that contained a dot. So if you have latest version of everything, you should render the font again and replace it in your data folder.

    #3525

    Taiphoz
    Participant

    Yeah thats actually what I thought it would have done, maybe I need to un-install font machine fully before putting the new one in ?

    I will try that and get back to you.

    #3526

    Ziggy
    Keymaster

    I don’t think you have to unistall it, just maybe rendring the font again should do it.

    #3527

    Taiphoz
    Participant

    ok mate, I un-installed the fontmachine GUI, I installed it again with the latest download, and when I make a new font, its still using a period and not an underscore.

    #3528

    Taiphoz
    Participant

    again just to be sure im using version FontMachine 11.7.12.0 (taken from File>About )

    #3529

    Ziggy
    Keymaster

    No, you should be using 11.7.14.0 That’s the versio that fixed the flash thing.

    #3530

    Taiphoz
    Participant

    that version is not on the download list, the newest version on the list to download is the version I typed above.

    can you provide me with a new link then.

    #3531

    Taiphoz
    Participant

    oh god nvm.. its there at the top, bellow the jungle links, never noticed it cos its hidden beneth them.

    sorry mate .. downloading the version now.

    #3532

    Taiphoz
    Participant

    I’m dyslexic, stuff like that , where the links look the same, and the text is 90% jungle with that one font machine link at the bottom, thats really hard for me to notice.

    anyway getting it now.

    #3533

    Ziggy
    Keymaster

    Where are you trying to donwload it? Don’t look for it in the expandable “additional downloads section” (this is for legacy version of things) You can get the latest official version in the list of downloads that is NOT inside this expandable list, but above it.

    #3534

    Ziggy
    Keymaster

    Ok! It should be more ergonomic… Just let me know wheter it works now or not (it should)

Viewing 16 posts - 1 through 16 (of 16 total)

You must be logged in to reply to this topic.